Foto: Hanna Kirkestuen

Hieronymus Heyerdahls gate 1 har lenge vært pakket inn i stillaser og duker. Årsaken er en omfattende rehabilitering og ombygging vi har gjennomført på denne ikoniske eiendommen. Hieronymus var ordfører i Oslo og kjent som Rådhusets far. Som takk fikk han sin egen gate der dette bygget er eneste gatenummer.

Fasaden, inkludert tilbakeføring av originale vinduer, er gjennomført i samarbeid med Byantikvar, Grape og Vedal. Lysdesign på bygget er gjort av SML/Zenisk og byggets identitet og grafiske profil er utformet av Bielke&Yang. Prosjektleder for Ferd Eiendom har vært Kåre Hinna.

Foto: Quique Bayarri

Det er utformet visningslokaler i bygget, der interesserte kan se mulige kontorløsninger, lære mer om historien og om Hieronymus, se de unike materialvalgene og ta en titt på kunstsatsingen med blant annet illustrasjoner laget av Børge Bredenbekk for Ferd Eiendom.

Les mer om eiendommen, lokalene og rehabiliteringen på hieronymus.no

Nyheter

Slik vil Ferd Eiendom åpne Marienlyst

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer
Nyheter

Nabomøte om utviklingen av Marienlyst

Vil du si din mening om hvordan fremtidens Marienlyst skal se ut? Vi i Ferd Eiendom ønsker velkommen til åpent nabomøte i Lille St...

Les mer