Nye ledere for næring og marked, en kunderådgiver og en senior financial controller hilser på nye kolleger hos Ferd Eiendom etter sommeren.

Ole Blaauw Johansen starter i stillingen som næringsdirektør. Blaauw Johansen kommer fra stillingen som porteføljedirektør i AF Eiendom, hvor han har hatt ansvar for prosjekter som Hasle Linje og Fred Olsens gate 3B.

– Ambisjonen om at Ferd Eiendom skal bli en ledende byutvikler, appellerte veldig til meg. Slik jeg har lært selskapet å kjenne, har det alle forutsetninger for å få dette til, sier Blaauw Johansen.

Blaauw Johansen har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen og en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).

– Ferd Eiendom har en herlig miks av store ambisjoner, dyktige folk og spennende prosjekter, sier han.

Tidligere har Blaauw Johansen jobbet i AF Konsern med forretningsutvikling og risikostyring. Før han startet i AF jobbet han i EY med prosjekter innenfor finans, virksomhetsstyring og strategi.

Cathinka Seeberg Wettergreen starter i stillingen som head of marketing. Hun kommer fra stillingen som markedssjef for boligkjøpsmodeller i OBOS.

– Ferd Eiendom er en sterk merkevare som allerede har satt sitt tydelige spor i bransjen. Jeg håper og tror at jeg med min erfaring kan bidra til å ta oss videre på denne ferden, sier Seeberg Wettergreen.

Seeberg Wettergreen har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og har tidligere vært markedssjef i OBOS Eiendom. Hun har også jobbet som rådgiver for konserndirektøren for boligutvutvikling i OBOS.

– Ferd Eiendom er et fremtidsrettet selskap med store ambisjoner og verdier jeg virkelig kan identifisere meg med, sier Seeberg Wettergreen.

Benedikte Ekeli Elter ­­­­­­­­­­­­­starter i stillingen som senior financial controller. Hun kommer fra stillingen som senior controller i Hoegh Eiendom, der hun jobbet med prosjektoppfølging og var ressursperson for skatt og avgift.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og bli kjent med nye kollegaer, sier Ekeli Elter.

Ekeli Elter er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen skatt og regnskap. Hun har også gjennomført en master i regnskap og revisjon og er statsautorisert revisor. Tidligere jobbet hun i Financial Service i PwC i fire år.

– Ferd Eiendom tar et imponerende samfunnsansvar, har spennende prosjekter på gang og et faglig sterkt arbeidsmiljø, sier Ekeli Elter.

Mari Aspelund Hansen starter i stillingen som kunderådgiver for Ferd Eiendom. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for tilvalg i Solid Entreprenør og har jobbet på prosjekter som Vinslottet på Hasle Bygg 01.

– Jeg er opptatt av at boligkjøperne skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele kundereisen og helt frem til overtagelse av bolig, sier Aspelund Hansen.

Fra tidligere har Aspelund Hansen erfaring som selger i kjøkkenbransjen og koordinator og prosjektleder ­­innen forretningsrådgivning og programvare.

– Det er motiverende å bidra til at folk realiserer boligdrømmen og skaper et godt hjem, sier Aspelund Hansen om den nye stillingen.

Aspelund Hansen er utdannet interiørkonsulent og har studert ved Norges Varehandelshøyskole.

De nyansatte har sin første arbeidsdag i Ferd Eiendom i august, bortsett Ekeli Elter, som starter 1. oktober.

Nyheter

Slik vil Ferd Eiendom åpne Marienlyst

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer
Nyheter

Nabomøte om utviklingen av Marienlyst

Vil du si din mening om hvordan fremtidens Marienlyst skal se ut? Vi i Ferd Eiendom ønsker velkommen til åpent nabomøte i Lille St...

Les mer