Med et navn som Humlehagen skal vi tilrettelegge for et godt mangfold av humlevennlige planter. Her kommer leiligheter med balkonger, markterrasser og opparbeidede utearealer sammen med et stort og unikt uteområde med et felleslokale som tilrettelegger for lek og sosialt samspill for beboere i alle aldre, året rundt.

Sted
Ensjø, Oslo

Status
Til salgs
Gå til prosjektside
Type
Leiligheter og rekkehus
Antall
133 leiligheter og 9 rekkehus
Areal BRA
36-135

En levende bydel vokser frem

Bo og lev naturbant. På Ensjø har du god tilgang på grøntarealer, kollektivtilbud og servicetjenester. En kort spasertur unna ligger Kampen, Tøyen og Grünerløkka med et rikt utvalg av butikker, kultur- og serveringstilbud. T-banen går hvert tredje minutt fra Ensjø stasjon og de mange sykkelstiene tar deg på få minutter til Oslo sentrum. I nærmiljøet er det også flere skoler og barnehager, i tillegg til et mangfoldig utvalg fritidstilbud.

Med et navn som Humlehagen skal vi tilrettelegge for et godt mangfold av humlevennlige planter som sikrer god mattilgang gjennom hele sesongen. I regnbedene blir det plantet stauder som gir variert blomstring gjennom hele sommeren og på noen takflater etableres det både vakre og nyttige blomsterenger. Små humlekasser plasseres ut i lite beferdet område for å gi humlene et trygt sted å bo.

Humlehagen er ute for salg nå, og prosjektet består av 133 leiligheter og 9 rekkehus – alt fra 2-roms til 5 -roms med uteleiedel. Innflytting starter

Humlehagen er det siste boligprosjektet våres i Tiedemannsbyen, og området er snart ferdig utviklet. I tråd med vår strategi om å skape gode nabolag har vi etablert naturlige møtepunkter og grøntarealer. Her finner du parker, torg, nabolagshus og et nydelig bakeri rett i nærheten.

Bærekraftige løsninger

Humlehagen vil bli BREEAM sertifisert som et bevis på at vi tar bærekraft på alvor. I tillegg har vi inngått avtale med Sirken om gjenbruks-container som skal monteres når tømmerarbeider starter. Sirken tilrettelegger for enkel ombruk i bygg og anleggsbransjen, og her har du som privatperson for første gang muligheten til å handle overskuddsvarer fra byggebransjen. Les mer på www.sirken.no.

Arkitekt: Arcasa

Velkommen til Humlehagen, et naturlig valg for et aktivt og sosialt liv.

Gladengveien 12

Kontaktinformasjon