Om oss

Les mer

Ferd Eiendom er ett av fem forretningsområder i Ferd AS. Ferd er Norges største familieeide investeringsselskap. Det gir oss en unik kompetanse og erfaring på aktivt eierskap, langsiktighet og overførbar bransjekunnskap. Ferd Eiendom skal bli en ledende byutvikler.

Vår visjon og våre verdier

Vi skal skape varige verdier og sette tydelige spor

Troverdighet:
Det er samsvar mellom det vi sier og det vi gjør til enhver tid. Vi holder ord.

Eventyrlyst:
Vi tør å utfordre og vi har mot til å gå utenfor komfortsonen.

Lagspill:
Vi jobber kunnskapsbasert og vet at resultater best oppnås gjennom gode samarbeid med seriøse og kompetente partnere. Vi spiller på hverandres styrker internt for å oppnå best mulige synergier.

Langsiktighet:
Når vi går inn i et prosjekt eller kjøper en tomt så skal det være med visshet om at vi har evne og vilje til å stå løpet ut og fullføre de forpliktelsene vi har tatt på oss til det beste for våre eiere, området og kunder.

Oslo er alle fire årstider. Det er sol og regn, snø og trikkeskinner. Terrengsko og høye hæler. Oslo er jeans og mansjettknapper, det er badeshorts og Swixjakke. Oslo er matpakke og lunsj på benken, det er hvite snipper og hvite duker.

Det er mangfold. Mangfold av mennesker, av tjenester, arkitektur og aktiviteter. Det er skolegård, bakgård, borggård og gårdsplass. Det er høye gjerder, åpent hus og lånte fjær. Oslo er late søndager og travle mandagsmorgener. Det er sykkel med kurv og sykkel med puls. Oslo er fuglekvitter og høy latter en sen junikveld. Det er kultur, subkultur, gråtoner og sterke farger. Det er lek på Løkka og stas på teater. Det er mangfold, samhold, holdbart. Akkurat som hos oss i Ferd Eiendom.

Foto: Ilja C. Hendel

Byutvikling angår alle. Alle som bor, lever, jobber og eksisterer i en by. Det forplikter. Ferd Eiendom har ambisjon om å bli en ledende byutvikler.