Gå tilbake Under utvikling

Kleven Gård

Kleven gård er en eldre husmannsplass plassert sentralt på Bekkestua. Her vil det bygges helt unike boliger som vil få et moderne og særpreget arkitektur med fokus på lys, sol og luft. Samtidig som de eldre husene bevares som felleslokaler skapt for å oppleve unike øyeblikk for hele nabolaget.

Sted
Bekkestua, Bærum
Status
Under utvikling
Gå til hjemmeside
Type
Rekkehus, tomannsboliger og eneboliger
Salgsstart
3.kvartal 2023
Areal BRA
128-185
Antall enheter
37

Romslig gårdstun

Gårdstunet er bestående av 2 bolighus, en låve og tilhørende tuntrær. Husmannsplassen er hjertet i prosjektet og innlemmes som en del av det nye boligfeltet. De to eksisterende bolighusene rehabiliteres og låven gis nytt liv og er tiltenkt benyttet til fellesfunksjoner til glede for beboere og nabolaget.

Prosjektet vil nå bli omgjort til 37 rekkehus og tomannsboliger i ulike størrelser. Boligene vil få et moderne og særpreget arkitektur med fokus på lys, sol og luft. Det vil bli bruk av materialer som glass og teglstein, med store vindusflater som gir en sømløs overgang mellom inne- og uteområder. Det blir felles grønne og bilfrie tun, romslig gårdstun mellom bygningene som skaper gode møteplasser for alle aldre.

Sentral beliggenhet

Denne fantastiske eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på en bedre del av Bekkestua i Stabekk skolekrets. Området er preget av villabebyggelse. Fra store deler av eiendommen er det vidstrakt utsikt over området. Her bor man med umiddelbar nærhet til skoler, barnehage, friarealer, matbutikker osv. Det er kort vei inn til byen med bil, buss, T-bane eller trikk.

Låven på Kleven Gård skal restaureres og fylles med etterspurte fellesfunksjoner.

Arkitekt: Vigsnæs+Kosberg++

I nærheten

Kontaktinformasjon