Forsikringsselskapet Euro Accident har inngått avtale med Ferd Eiendom om å leie i 8. etasje i Hieronymus Heyerdahls gate 1.

Eiendommen er under rehabilitering og Ferd Eiendom går nå i gang med å innrede lokalene for Euro Accident, som vil flytte inn 1. november 2023.

– Det er viktig for oss å sitte sentralt for å være tilgjengelig for våre kunder og samarbeidspartnere, sier daglig leder for Euro Accident i Norge Olav Strøno. Vi ønsker å være en attraktiv og bærekraftig bedrift som tar ansvar for miljøpåvirkning, samtidig som vi skaper et godt arbeidsmiljø for våre ansatte.

– Vi ser på flyttingen som en langsiktig investering for framtiden, og vi tror at det å ha solide samarbeidspartnere som deler vår filosofi og verdier vil bidra til at vi kan oppnå våre mål.  Alt i alt er dette en viktig milepæl for oss, og vi gleder oss til å fortsette å utvikle vår bedrift i årene fremover, avslutter Strøno.

Ferd Eiendom har gjennomført en betydelig rehabilitering og oppgradering av eiendommen. Hele fasaden er rehabilitert, inkludert tilbakeføring av originale vinduer. Dette kan du lese mer om her. Det er gjort omfattende tiltak i plan 1 og underetasjen for å kunne tilby attraktive og oppgraderte fellesarealer for byggets brukere, blant annet stort treningsrom med nytt og moderne utstyr, stor sykkelparkering og nye og innbydende garderober. Det etableres en ny og innbydende kantine i førsteetasje i tillegg til eksisterende tilbud som kaffebar, kiropraktor og frisør. Alle behov i en travel arbeidsdag skal dekkes i det rehabiliterte Hieronymus – et unikt kontorbygg som forener fortid og nåtid til det beste for fremtidens brukere.

Om Euro Accident:
Euro Accident kombinerer forsikring med helseforebyggende tjenester, for å skape trygge, friske ansatte med god livskvalitet. Vi har bred kompetanse innen forsikring og helse, og jobber tverrfaglig for å kunne skreddersy løsninger som gir best mulig hjelp. Vi tenker helhetlig, og vet at det å komme inn tidlig med rask og riktig hjelp vil begrense utviklingen av sykdom og plager.

Vårt fokus er å hjelpe de ansatte til å opprettholde god livskvalitet og å holde seg i arbeid. Målet er at de skal oppleve å ha en meningsfull hverdag, yte best mulig på jobb og samtidig ha overskudd til et godt privatliv. Har de ansatte det bra, går bedriften bra. Vi kaller det Holdbare medarbeidere.

Befaring utenfor Lille Studio
Nyheter

Første nabomøte etter nye skisser for Marienlyst

Stort antall naboer og andre engasjerte tok turen til Lille studio for å komme med innspill på Ferd Eiendoms nye planer for Marien...

Les mer
Hieronymus eiendom
Nyheter

Et ikonisk Oslo bygg klar for nye leietakere

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer