Marienlyst er et svært viktig byutviklingsprosjekt for Ferd Eiendom og for Ferd. Nå går Marienlyst inn i en ny fase der det skal jobbes ut et forslag til reguleringsplan. Øyvind Svare Lorentzen blir ny direktør for Marienlyst, som nå blir eget forretningsområde i Ferd Eiendom.

Lorentzen har en master i bygg- og miljøteknikk fra NTNU. Han har tidligere jobbet i Skanska og AF Eiendom og har vært prosjektansvarlig i Ferd Eiendom siden september 2021. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av byutvikling, har han en interesse for gode medvirkningsprosesser og en erfaring med komplekse prosjekter. Han gleder seg til å ta fatt på den krevende oppgaven som direktør for Marienlyst.

«Jeg har vært med i Marienlystprosjektet siden jeg begynte i Ferd Eiendom og gleder meg til å videreføre det svært grundige og kompetente arbeidet som er gjort. Vi har et sterkt team som dekker alle de fagområder et slikt prosjekt må ha for å lykkes. Jeg skal gjøre mitt for at Marienlyst skal leve opp til visjonen om at stedet skal bli et levende, urbant og grønt område for de som opplever, bor og jobber der», sier han.

«Det veldig hyggelig å kunne løfte frem en av våre egne til rollen som direktør for Marienlyst, og det er svært gledelig at Øyvind har takket ja til denne krevende oppgaven», sier administrerende direktør Camilla Krogh.  «Marienlystprosjektet er godt rigget for oppgavene fremover og vi har stor tro på at Øyvind vil lede teamet på en svært god måte videre», fortsetter hun.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Nyheter

Slik vil Ferd Eiendom åpne Marienlyst

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer
Nyheter

Nabomøte om utviklingen av Marienlyst

Vil du si din mening om hvordan fremtidens Marienlyst skal se ut? Vi i Ferd Eiendom ønsker velkommen til åpent nabomøte i Lille St...

Les mer