Foto: Leikny Havik Skjærseth

Ferd Eiendom melder om en solid start på det nye året med tre nye leieavtaler i det historiske bygget Hieronymus Heyerdahls gate 1, bedre kjent som Hieronymus. Det betyr at 94 prosent av bygget nå er utleid, opplyser Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom.

De nye leietakerne som flytter inn i løpet av siste halvdel av 2024, er Ro Sommernes Advokatfirma, Gabler og Permian.
– Vi ser frem til å flytte inn i et unikt bygg som har blitt totalrenovert på en meget bra måte, sier Managing Partner Erik Sandtrø i Ro Sommernes Advokatfirma. Ferd har ivaretatt den opprinnelige stilen på bygget og tilført mange gode felles fasiliteter, som en høykvalitets kantine, innendørs sykkelparkering, treningsrom mm, avslutter Sandtrø.

Gabler og Permian er også meget tilfredse med valget av Hieronymus.
– Vi får alt på et plan som var viktig, og byggets utforming har svært gode kvaliteter og tilpasningsmuligheter for en dynamisk organisasjon, sier Aksel Bjerkvik som er CEO i Gabler AS. Vi mener videre at bygget representerer soliditet med sjel, noe som passer godt til Gabler. I tillegg trekker Bjerkvik frem at profilen til Ferd og det samfunnsansvaret selskapet tar, også gjenspeiler deres egne verdier.

Permian Norge har hatt en vellykket vekstreise over flere år og veksten er forventet å fortsette fremover.
– Lokalene i HH1 gir gode muligheter for å ekspandere og sitte i topp-moderne fasiliteter, sier Marianne Normann som er CEO – Permian Group.

I tillegg åpnet den nye personalrestauranten i november, drevet av 4Service. Restauranten har allerede blitt en naturlig møteplass for leietakerne i bygget. Her vil det tilbys en rekke matopplevelser, fra sosiale måltider til raskt påfyll av næringsrik mat, og muligheter for å arrangere eventer på kvelden.

I første etasje har også Oslos eldste hattebutikk, Hattebutikken Holm, fornyet sin leieavtale. Butikken ble etablert i 1937 og tilbyr et rikt utvalg av hodeplagg fra ledende internasjonale produsenter og leverandører. Cato Waage, som overtok driften fra sin far i 2003, fortsetter familiens tradisjon i de historiske lokalene.

Ferd Eiendom har nylig fullført en totalrenovering av bygget fra 1936. Hieronymus er oppgradert fra topp til bunn og rehabiliteringen viser et eksempel på Ferds visjon om å skape varige verdier.
– Vi har et evighetsperspektiv på eierskapet, og det gjenspeiler seg i arbeidet som er utført. Det er for tiden et krevende marked, men vi ser at leietakere er opptatte av kvalitet, gode felles fasiliteter og beliggenhet. Det vil jeg si vi har klart å levere på, avslutter Camilla Krogh.

 

Les mer om Hieronymus