Vi ønsker å invitere alle som bor og arbeider i nærmiljøet rundt Aker Brygge til et åpent drop-in arrangement for Utviklingen av Trekanttomten. På Nabolaben kan du høre mer om planene for utvikling av tomten, hvor vi er i prosessen, gi dine innspill og snakke med de som jobber med prosjektet.

På nabolaben vil det være ulike stasjoner du kan besøke. Her kan du få informasjon om planene og prosessen til prosjektet samt gi dine innspill til byrom, innhold i 1. etasjer, bygulvet og visjonen for utviklingen av tomten. Du kan besøke oss på Trekanttomten når du selv ønsker i åpningstiden kl. 15-18.

Arrangementet er barnevennlig, og det vil være enkel servering og kaffe for de som stikker innom. På formiddagen arrangerer 3KT barnefestivalen The Kids Are Alright på 3KT.

Sted: Trekanttomten, Aker Brygge, Dokkveien 3. Oslo

Tidspunkt: 17. september kl. 15.00-18.00.

Vi håper å se deg!

Meld deg på her

Nyheter

Slik vil Ferd Eiendom åpne Marienlyst

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer
Nyheter

Nabomøte om utviklingen av Marienlyst

Vil du si din mening om hvordan fremtidens Marienlyst skal se ut? Vi i Ferd Eiendom ønsker velkommen til åpent nabomøte i Lille St...

Les mer