Medvirkning

Medvirkning på Trekanttomten

Hvordan gi dine innspill?

Samtidig som den formelle planprosessen pågår ønsker vi å få økt innsikt og innspill til planen og arbeidet vi gjør, gjennom medvirkning med brukere og beboere i området. På denne siden finner du oversikt over medvirkningsaktiviteter som gjennomføres i forbindelse med prosjektet og hvordan du kan delta. Vi vil også oppdatere siden med resultater fra aktivitetene.

VELKOMMEN TIL NABOLAB DEN 17.SEPTEMBER
Vi ønsker å invitere alle som bor og arbeider i nærmiljøet rundt Aker Brygge til et åpent drop-in arrangement for Utviklingen av Trekanttomten. På Nabolaben kan du høre mer om planene for utvikling av tomten, hvor vi er i prosessen, gi dine innspill og snakke med de som jobber med prosjektet.

På nabolaben vil det være ulike stasjoner du kan besøke. Her kan du få informasjon om planene og prosessen til prosjektet samt gi dine innspill til byrom, innhold i 1. etasjer, bygulvet og visjonen for utviklingen av tomten. Du kan besøke oss på Trekanttomten når du selv ønsker i åpningstiden kl. 15-18.

Arrangementet er barnevennlig, og det vil være enkel servering og kaffe for de som stikker innom. På formiddagen arrangerer 3KT barnefestivalen The Kids Are Alright på 3KT.

Sted: Trekanttomten, Aker Brygge, Dokkveien 3. Oslo

Tidspunkt: 17. september kl. 15.00-18.00.

Meld deg på her

GI DINE INNSPILL  – DELTA PÅ STOLPEJAKT!
Vi har satt opp en stolpejakt på tomten som i dag er midlertidig aktivisert i samarbeid med Flott Gjort. Stolpejakten vil være tilgjengelig ut september og i 3KT sine åpningstider, såfremt det ikke er lukkede arrangement på tomten (se nettside 3KT for åpningstider).

Langs jakten er det 4 poster hvor du kan du lese mer om viktige mål for prosjektet og gi dine innspill enten digitalt eller fysisk på stedet via innspillskort. Det vil blant annet være mulig å gi innspill til visjonen for prosjektet, kvaliteter i området, utforming av byrom og innhold i bygget.

Ved å delta kan du også være med i trekningen av gavekort. Du kan også ta med barn og hjelpe dem med å svare. Vi ønsker innspill fra naboer og folk i nærmiljøet samt de som besøker tomten.

LÉVA Urban Design er ansvarlig for medvirkningsprosessen og aktivitetene beskrevet ovenfor.

OFFENTLIG ETTERSYN
Når planen er ute til offentlig ettersyn kan alle som ønsker gi innspill og si sin mening om forslaget gjennom høringsuttalelser/merknader. Behandling av planprogram og plansak kan du følge i saksinnsyn (hos Oslo kommune).

Tilbake til Trekanttomten (3KT)