I år er kunst et nytt tilskudd på 3KT, til stor begeistring fra publikum.

To slående fotoserier av den norske kunstneren Jo Bentdal kan sees på byggegjerdene langs Dokkveien og Munkedamsveien vises som temporære kunstprosjekter.

Kunstprosjektet Law of the Instrument og Common Sensibility består av 12 fotografier. Kunstneren ønsker en dialog med publikum med oppfordring til refleksjon rundt individ og samfunn. En tematikk som får en forsterket relevans ute i det offentlige rommet. De underlige og fargesterke fotografiene i Munkedamsveien er blåst opp til 2 x 3 meter for å nå forbipasserende enten de beveger seg tett på eller ser kunsten på avstand. I Dokkveien sitter portretterte jenter i 13–15 års alderen som i et renessansemaleri og ser mot Nasjonalmuseet.

Utstillingen er en del av Ferds ambisjon om å gjøre kunsten mer tilgjengelig for folk.

Gjennom byutviklingsprosjektene våre kan vi vise frem kunst på nye måter. Ikke bare gjør kunst og kultur byen mer fargerik, tankevekkende og interessant for dem som jobber, bor og besøker den, men det påvirker også hvordan byen og bylivet utvikler seg.

Vi er fortsatt i en tidlig fase og vet ikke nøyaktig hvordan vi skal gå frem, men vi ønsker å eksperimentere, som Ferd alltid gjør.

Les mer her.

Nyheter

Slik vil Ferd Eiendom åpne Marienlyst

En bypark, nye kvartalsstrukturer og åpent for befolkningen. Marienlyst skal få en ny rolle som midtpunkt i nabolaget, og bli tett...

Les mer
Nyheter

Nabomøte om utviklingen av Marienlyst

Vil du si din mening om hvordan fremtidens Marienlyst skal se ut? Vi i Ferd Eiendom ønsker velkommen til åpent nabomøte i Lille St...

Les mer